Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Стабилна епидемиолошка состојба во Кратово, слаб одзив за вакцинација

Гледачи: 49

Дата: 7-Апр-2021

Време траење: 00:02:04

Категории: МАКЕДОНИЈА

Кратово е меѓу градовите со најмал број заболени од Ковид- 19. Во оваа североисточна општина е стабилна епидемилошката состојба. На вирусот во моментов се позитивни само 24 лица. Вакцинацијата е во тек, но од Здравствениот дом информираат дека е слаб одзивот од повозрасните.

Елена Георгиевска