Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Инспекторите продолжуваат со интензивни контроли на терен

Гледачи: 21

Дата: 7-Апр-2021

Време траење: 00:01:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

5.236 надзори и контроли се извршени во периот од 29-ти март до 4-ти април од страна на седумте инспекциски служби. Инспекторите продолжуваат со интензивни контроли на терен и санкции за оние кои нема да ги почитуваат мерките. Од Инспекцискиот совет ги охрабруваат инспекторите да немаат толеранција кога е во прашање здравјето на граѓаните.

Сунчица Николоска