Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ЦУК најави воведување број 112 за повикување помош

Гледачи: 18

Дата: 7-Апр-2021

Време траење: 00:00:54

Категории: МАКЕДОНИЈА

За да не се прават пропусти како случајот со овчарот од Крива Паланка, кој го загуби животот, и да се помогне на луѓето на кои им е неопходна помош, Центарот за управување со кризи најави воведување број 112 за повикување помош. Ќе може да се пријавуваат физички напади, сообраќајни несреќи, пожари и медицинска помош. Биле обезбедени простории , се екипира тимот кој ќе работи на повиците.