Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Забрзува процесот на вакцинација на глобално ниво

Гледачи: 9

Дата: 6-Апр-2021

Време траење: 00:02:22

Категории: СВЕТ

Процесот на вакцинација се забрзува на глобално ниво. За разлика од другите, Велика Британија продолжи со користење на „АстраЗенека“. САД досега имунизирале 23% од населението. Во Јужна Америка најдобар опфат има Чиле со 35% вакцинирани, додека на Блискиот исток најнапред се Израел и Бахреин. Во Африка најмногу вакцинирани има Мароко...

Маја С. Филдишев