Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
За 24 часа попишани над 10 илјади македонски државјани во дијаспората

Гледачи: 29

Дата: 2-Март-2021

Време траење: 00:02:00

Категории: МАКЕДОНИЈА

За 24 часа биле попишани над 10 илјади македонски државјани во дијаспората, соопшти директорот на Државниот завод за статистика, Симовски. Вели, појавените мали неправилностите со апликацијата за попишување се надминати и системот функционира добро. Премиерот Заев со оценка дека пописот не е нарушен со обиди да се попишат лица од земјава. Опозициската ВМРО-ДПМНЕ пак поради неправилностите што се појавиле во системот за попишување на дијаспората се сомнева дека пописот ќе биде неверодостоен...

Ирина Гелевска