Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
По дваесеттина дена во Собранието продолжение на четири седници

Гледачи: 24

Дата: 2-Март-2021

Време траење: 00:02:10

Категории: МАКЕДОНИЈА

По дваесеттина дена во законодавниот дом, продолжение на четири седници. Според ВМРО-ДПМНЕ, владиното мнозинство сѐ уште има проблеми во функционирањето. Собранието е неефикасно. Периодот беше искористен за договор за работа, пратениците се тука, возвратија од СДСМ. Опозицијата бара алиби за поразот на претстојните локални избори, велат од владејачката партија...

Наташа Гркова Петрушевска