Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
За субвенционирање на платите за февруари компаниите може да аплицираат во текот на март

Гледачи: 36

Дата: 2-Март-2021

Време траење: 00:02:24

Категории: ЕКОНОМИЈА

Вицепремиерот Битиќи и министерот за финансии Бесими на средба со стопанствениците. Во фокусот петтиот пакет мерки. За субвенционирање на платите за февруари, компаниите може да аплицираат и во март, вели Битиќи. Според првиот финансиер, буџетот е во добра кондиција. Очекува до крајот на годината, остварување на проектираното- раст од 4,1 насто. Претседателот на Стопанската комора на Македонија Азески со став - иако со пропусти, подобро поминавме од она што се надевавме...

Дијана Ценевска