Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Расте бројот на заразени со Ковид-19 во тетовско

Гледачи: 37

Дата: 2-Март-2021

Време траење: 00:01:53

Категории: МАКЕДОНИЈА

После подолго време во тетовскиот регион се евидентираат поголем број на заразени од оздравени пациенти со Ковид- 19. Здравствените работници велат дека бројкитe треба да нѐ загрижат.

Зоран Димовски