Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се бира изведувач на секундарната гасоводна мрежа

Гледачи: 34

Дата: 2-Март-2021

Време траење: 00:02:05

Категории: ЕКОНОМИЈА

До крајот на годината магистралните гасовидни краци од Неготино кон Битола и Гостивар ќе бидат завршени, а Министерството за економија веќе работи на избор на фирма која по пат на јавно-приватно партнерство ќе ги гасифицира општините. Интерес за сега пројавиле неколку компании од Турција.

Славица Величковска