Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Пченицата е во одлична состојба, загубите во поникнувањето минимални

Гледачи: 27

Дата: 2-Март-2021

Време траење: 00:01:56

Категории: МАКЕДОНИЈА

Првата ранопролетна проверка вели дека и по сушната есенска сеидба пченицата во нашата најголема житница е идеално поникната, загубите се под пет проценти. Зголемената влага во земјата го одложува навремениот почеток на прихраната, но земјоделците велат, на повеќе места состојбата овозможува да се оди и само со еден циклус на прихрана. Доколку во следните месеци не нѐ зафатат екстремни временски услуви, жетвата ќе биде со натпросечен род...

Стевче Митревски