Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
СДСМ: Продолжува поддршата за сите граѓани

Гледачи: 25

Дата: 2-Март-2021

Време траење: 00:00:30

Категории: МАКЕДОНИЈА

Владата и премиерот Зоран Заев, остануваат посветени во градење на силна, стабилна и развојна македонска економија, која носи шанса за сите, велат од СДСМ. Во таа насока е и петтиот пакет економски мерки, во вредност од 160 милиони евра кој има за цел, спас на работните места, поддршка за домашните компании и подобрување на ликвидноста на стопанството.