Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Родителите притискаат, места во градинките нема

Гледачи: 24

Дата: 2-Март-2021

Време траење: 00:01:38

Категории: МАКЕДОНИЈА

И покрај зголемениот број новозаразени од Ковид-19, расте притисокот од родителите за запишување на дете плус во градинка. Капацитетот на градинките предвиден со ковид- мерките е пополнет 80 проценти. Засега останува истиот број деца во една група и постојните протоколи за заштита...

Наташа Јанчиќ- Менковски