Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Заев: Пописот на дијаспората не може да биде нарушен со попишување на лица од земјава

Гледачи: 21

Дата: 2-Март-2021

Време траење: 00:00:30

Категории: МАКЕДОНИЈА

Не е возможна злоупотреба на системот за електронско попишување на нашинците од дијаспората затоа што државата има механизам преку осум бази на податоци да провери дали информациите во пријавата се вистинити, вели премиерот Заев. Ваквиот одговор стигна откако граѓани на социјалните мрежи објавија дека успеале да се попишат од дома, во Македонија на начин што наместо ИП адреса од земјава се регистрирале со ВПН, користејќи адреса од странство.