Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Почна првата фаза од пописот на населението

Гледачи: 45

Дата: 1-Март-2021

Време траење: 00:02:31

Категории: МАКЕДОНИЈА

Лицата од казнено-поправниот дом во Куманово беа првите со кои денеска почна пописот на населението. Во првата фаза на пописот опфатени се вработените во дипломатско- конзуларните претставништва и нивните семејства, дијаспората, припадниците на армијата во странство, затворениците и бездомниците. Министерот за правда и директорот на Државниот завод за статистика оценија дека засега пописот се одвива во најдобар ред. Тие повторија дека оваа операција е во интерес на сите граѓани...

Елена Георгиевска