Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Платниот промет во Пошта повторно функционира, провизијата изнесува 35 денари

Гледачи: 36

Дата: 1-Март-2021

Време траење: 00:01:38

Категории: ЕКОНОМИЈА

Во 35 филијали на поштата почна повторно да функционира платниот промет. Веќе од следата недела, сметки и други плаќања во готово ќе се вршат во сите експозитури. Провизијата ќе чини 35 денари по трансакција за плаќање сметки и други режиски трошоци.

Марија Котовска