Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Организаторите на настани бараат поддршка од Владата

Гледачи: 35

Дата: 1-Март-2021

Време траење: 00:01:36

Категории: ЕКОНОМИЈА

Паркирани комбиња пред Владата, затворени кутии со према за озвучување, осветлување, снимање, преведување. Асоцијацијата за организирање настани веќе една година мирува, има забрана за работа и не организира настани. Велат дека не се препознаени од државата и немаат никаква помош.

Свето Николовски