Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Откуп на тутун до 31-ви март за да се докупат уште 1.500 тони

Гледачи: 40

Дата: 28-Фев-2021

Време траење: 00:02:01

Категории: ЕКОНОМИЈА

Ќе се пролонгира откупот на тутунот до 31-ви март за да се докупат уште 1.500 тони тутун, рече министерот за земјоделство Хоџа на денешната средба со тутунарите во Прилеп. Ќе се чека Собранието да ги изгласа измените, а допрва ќе се реши кој да го купи тутунот, дали турски купувач или Прилепскиот комбинат. Тутунарите пак, допрва ќе разговараат со откупувачите за новата реколта, барајќи засега да нема склучување договори...

Елизабета Митреска