Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Бајден нареди воздушен напад во Сирија

Гледачи: 14

Дата: 26-Фев-2021

Време траење: 00:01:40

Категории: СВЕТ

Американскиот претседател Џо Бајден, нареди воздушен напад во сирија, врз цели на проиранската милиција. Во нападот загинале најмалку 17 проирански борци. Остра реакција од официјална Москва - напаѓате суверена држава, можен е поголем конфликт.

Марина Ристова