Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Брисел: Приоритетно е забрзувањето на вакцинацијата

Гледачи: 13

Дата: 26-Фев-2021

Време траење: 00:01:45

Категории: СВЕТ

Лидерите на Европската унија согласни да продолжат да работат на ковид-пасошите. Брисел со жестоки критики поради непочитувањето на роковите и договорените количества вакцини. Производителите се бранат- тешкотиите во испораката се привремени...

Ирина Гелевска