Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Туристичкиот сектор да се прегрупира и да се подготви за отворање на границите

Гледачи: 43

Дата: 25-Фев-2021

Време траење: 00:01:41

Категории: ЕКОНОМИЈА

Опозицијата да биде конструктивна и да овозможи донесување на законите во Собранието за побрзо имплементирање на петтиот сет мерки, повика министерот за економија Бектеши. Апелираше да се даде придонес за подобрување на мерките, доколку идеите се прифатливи за стопанските комори.

Ана Јосифоска Тодоровска