Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Поголемите автобуски превозници пред колапс

Гледачи: 39

Дата: 25-Фев-2021

Време траење: 00:01:40

Категории: ЕКОНОМИЈА

Ковид кризата им нанесе огромни загуби на автобуските превозници. Во текот на минатата година во одреден период автобускиот превоз практично згасна, а во моментот автобусите вршат превоз со педесет проценти од капацитетите. Лани овој сектор забележа пад на прометот од 70 проценти и доколку во наредните месеци не се нормализира состојбата, отворена е можноста дел од компаниите да згаснат...

Сашо Нелоски