Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Да се забрза откупот на тутун, бараат тутунарите

Гледачи: 38

Дата: 24-Фев-2021

Време траење: 00:01:46

Категории: ЕКОНОМИЈА

Да се забрза откупот на уште 2.000 тони тутун, а не да се продолжува рокот цел месец. Останаа уште два дена до крајот на откупот, фирмите манипулираат и не доставуваат амбалажа. Иницијативниот одбор на тутунарите кои формира регионални здруженија апелира до Владата и Министерството да се забрза откупот и да не се склучуваат нови договори додека не се преземе целата реколта...

Елизабета Митреска