Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Програма за корпоративна иновативност на ФИТР

Гледачи: 37

Дата: 24-Фев-2021

Време траење: 00:00:45

Категории: ЕКОНОМИЈА

Фондот за иновации и технолошки развој ја презентираше првата програма за корпоративна иновативност. Целта на проектот е зајакнување на соработката меѓу големите компании кои се докажани брендови на пазарот, и старт ап компаниите со иновативни идеи. Придобивката за корпорациите ќе биде, во тоа што, тие ќе можат да ја искористат иновативноста на стартапите.