Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Спасовски: Сметаме дека Мијалков е во државава

Гледачи: 28

Дата: 23-Фев-2021

Време траење: 00:02:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Полициските проценки укажуваат дека бегалецот Сашо Мијалков сѐ уште не ја напуштил земјава – изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. Полицијата не го следела Мијалков, туку прикриено го набљудувала, појасни првиот полицаец.

Миле Ристески