Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Привршуваат подготовките за меѓународната воена вежба „Одлучен удар 21“

Гледачи: 19

Дата: 23-Фев-2021

Време траење: 00:01:54

Категории: МАКЕДОНИЈА

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска и амбасадорката на САД во земјава, Кејт Брнс, присуствуваа на брифингот за текот на активностите. Министерката Шекеринска истакна дека оваа вежба е уште една потврда за огромното значење како дел од најголемиот воен сојуз.

Марина Стојанова Тонева