Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Изречени пресудите за случајот „Монструм“

Гледачи: 16

Дата: 23-Фев-2021

Време траење: 00:02:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Три доживотни казни затвор, Алил Демири и браќата Исмаиловиќ осудени за тероризам, прогласени за виновни за пекратното убиство кај Смилковското Езеро пред девет години. За помагање во извршување на кривичното дело 15 години заработи Фејзи Азири, девет години Хаки Азири. Отфрлено е обвиненеито против Сами Љута. Обвинителката Фетаи побара притвор за сите осудени...

Фиљана Кока