Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Висок процент малолетнички бракови на југоистокот

Гледачи: 16

Дата: 23-Фев-2021

Време траење: 00:01:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

Малолетнички бракови, невести од по 13, 14, 15 години, сепак се регистрирани во југоистокот. СВР - Струмица која го покрива регионот, за една година регистрирала 47 пријави од родители чии што деца заминале од дома, некои сами се вратиле, а некои се вратени со полициска интервенција.

Стојне Митева