Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Продолжува притисокот од Иран за нуклеарниот пакт

Гледачи: 6

Дата: 23-Фев-2021

Време траење: 00:02:21

Категории: СВЕТ

Продолжува притисокот од Иран врз западот, за нуклеарниот пакт, со кој Техеран ги ограничува инспекциските активности во постројките и најавува збогатување на ураниумот. Стејт департментот гледа закана во најновите пораки од Иран...

Маја С. Филдишев