Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Министерот Османи во работна посета на Париз

Гледачи: 17

Дата: 23-Фев-2021

Време траење: 00:02:00

Категории: МАКЕДОНИЈА

Шефот на дипломатијата Османи е во Франција, на средба со министерот за европа и надворешни работи Жан-Ив Ле Дријан. Се очекува да потпишат три договори. Работната посета е дел од дипломатската турнеја на земјите членки на Европската унија за презентација на европското досие на Македонија и реафирмација на поддршката за нашата земја.

Тони Гламчевски