Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Сметководителите бараат продолжени рокови

Гледачи: 35

Дата: 23-Фев-2021

Време траење: 00:01:03

Категории: ЕКОНОМИЈА

Доколку не се пролонгираат роковите, оваа година ќе ги имаме најнеточните завршни сметки во историјата на државата, предупредува Комората на сметководители. Апелираат до Владата да го пролонгира рокот за доставување. Сметаат дека поради мерките од петтиот пакет, надлежните немаат слух за ова нивно барање...