Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Гледачи: 14

Дата: 23-Фев-2021

Време траење: 00:02:48

Категории: СВЕТ

Над половина милион починати од Ковид-19 во САД. Руското МНР најави одговор за санкциите од ЕУ во случајот Навални. Иран најави зголемување на прагот на збогатувањето на ураниум и до 60%.

Маја С. Филдишев