Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Штети од мразот кај раните овошки

Гледачи: 43

Дата: 23-Фев-2021

Време траење: 00:01:21

Категории: МАКЕДОНИЈА

Екстремно ниските температури минатата недела направија штети кај овошките, најмногу на југот од земјава. Снегот пак, беше добредојден кај есенските посеви и ги спаси од измрзнување. Сегашното потопло време и сонцето се добри за пластеничкото производство, а ќе го овозможат и првото прихранување на житата...

Методија Трајков