Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Власта негира договор, опозицијата бара одговорност за бегството на Мијалков

Гледачи: 33

Дата: 22-Фев-2021

Време траење: 00:02:22

Категории: МАКЕДОНИЈА

Премиерот тврди дека нема политички договор за бегството. ВМРО-ДПМНЕ со став- коалицијата меѓу Заеви и Мијалков стана вистина, треба одговорност. Шефот на државата бара брза реакција на институциите...

Игор Панов