Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Комората бара да профункционира Комитетот за туризам и да почне имплементацијата на мерките

Гледачи: 37

Дата: 22-Фев-2021

Време траење: 00:01:44

Категории: ЕКОНОМИЈА

Да профункционира комитетот за туризам, да почне имплементација на донесените мерки, да се поедностави постапката за субвенционирање, бара Здружението на угостителство и туризмот при Стопанската комора. Инсистираат на итна средба во Владата...

Александра Спировска