Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Пандемијата ќе заврши на почетокот на 2022 година

Гледачи: 7

Дата: 22-Фев-2021

Време траење: 00:02:23

Категории: СВЕТ

Пандемијата на коронавирусот ќе заврши на почетокот на 2022 година, изјави регионалниот директор на СЗО за Европа, Ханс Клуге. Иако појавата на варијантите на вирусот е нормална, за СЗО загрижува брзото ширење на мутациите. Европската унија, пак, заостанува во трката со вакцинацијата...

Марина Ристова