Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Бесими: 50 милиони евра за мерките, доволни до јуни

Гледачи: 42

Дата: 20-Фев-2021

Време траење: 00:09:56

Категории: ЕКОНОМИЈА


Пари за реализација на петтиот пакет мерки до средината на годинава има, во јуни се очекува ребеланс на буџетската каса, вели во интервју за Македонската телевизија министерот за финансии Фатмир Бесими. Со пакетот мерки се ублажуваат последиците, има сигнали за заживување на економијата, бруто инвестициите бележат раст од над четири насто, споредбено со 2019-та кога немаше ковид-криза.
Сузана Фиданска-Стоевска разговараше со министерот за финансии Фатмир Бесими.