Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Акција за спас на Вардар

Гледачи: 80

Дата: 20-Фев-2021

Време траење: 00:02:19

Категории: ФУДБАЛ

Најтрофејниот македонски фудбалски клуб Вардар се соочува со егзистенцијална криза и неизвесност околу иднината, откако финансиските проблеми последнава година го оставија со скромен играчки кадар. Кога сопственикот го нема да ги подмири долговите, навивачите организираа акција за спас на клубот. Деновиве беа продадени над 30 илјади влезници за утрешното дерби против Пелистер, иако тоа секако ќе се игра без публика. Собраните пари нема буквално да го спасат Вардар, но ќе помогнат во мобилизацијата клубот пак да застане на здрави нозе.

Марија Котовска