Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Почеток на потрагата за микробиолошки живот на Марс

Гледачи: 10

Дата: 19-Фев-2021

Време траење: 00:01:54

Категории: СВЕТ

Летало на НАСА слета на Марс. Ќе бара одговор на вечното прашање, дали на црвената планета некогаш имало живот. Проект вреден 2,7 милијарди долари...

Маја С. Филдишев