Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Гледачи: 12

Дата: 19-Фев-2021

Време траење: 00:01:19

Категории: СВЕТ

Светската здравствена организација предупреди дека се уште е рано човештвото да се опушти во однос на пандемијата со ковид-19. Бројот на новозаразени се намалува, а имунизацијата се спроведува интензивно во 85 земји при што се дадени околу 188 милиони дози. Во меѓувреме, „Фајзер“ и „Бионтек“ почнаа да вршат тестирања на вакцината и кај бремените жени...

Маја С. Филдишев