Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Светот обединет во одговор на пандемијата со Ковид-19

Гледачи: 9

Дата: 18-Фев-2021

Време траење: 00:01:47

Категории: СВЕТ

Светот обединет во одговор на пандемијата со Ковид-19. Австралија в понеделник стартува со „Фајзер“. Венецуела ја одбра вакцината „Спутник“. Во Пентагон се загрижени бидејќи третина американски војници не се согласуваат да ја примат вакцината. Досега 22 милиона луѓе се вакцинирале со една, а 7 милиони со две дози...

Маријана Димовска