Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Детската серија „Зоки Поки“ ќе се емитува на Шведската национална телевизија

Гледачи: 58

Дата: 9-Фев-2021

Време траење: 00:02:01

Категории: КУЛТУРА

Детската серија „Зоки Поки“ ќе стане вистински амбасадор на македонската култура во скандинавските земји. Ќе се емитува на специјализираниот канал за детска програма на Шведската телевизија. Сценариото за уште една сезона веќе е подготвено, но засега проблем се финансиите...

Ана Јосифоска Тодоровска