Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Локалците го направија Вевчанскиот карневал, се судрија и со полицијата

Гледачи: 32

Дата: 13-Јан-2021

Време траење: 00:02:03

Категории: МАКЕДОНИЈА

Василичарските друштва се откажаа од организација на карневалот, но во Вевчани и денеска одекнаа зурли и тапани. Локалците продефилираа и со маски...

Соња Рилковска