Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Шахпаска очекува наскоро да биде донесен новиот Закон за семејно насилство

Гледачи: 17

Дата: 13-Јан-2021

Време траење: 00:01:49

Категории: МАКЕДОНИЈА

Министерката Јагода Шахпаска очекува за скоро да биде донесен новиот Закон за семејно насилство. Задоволна е што ист слух за ова зло на денешницата имаат и пратениците од позицијата и опозицијата. Според првите неофицијални податоци, за време на пандемијата семејното насилство низ различните форми е зголемено за осум до десет проценти...

Стевче Митревски