Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Филипче: Ивермектин да се зема исклучиво по препорака на матичен лекар

Гледачи: 16

Дата: 13-Јан-2021

Време траење: 00:01:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Стигна лекот Ивермектин во земјава. Филипче апелира да не се зема на своја рака. При посета на модуларната болница во Кичево рече дека тие се осмислени да послужат за пациенти кои имаат и друга потреба за лекување, освен ковид. Тие се опремени да служат и како мини ургентни центри, со централен довод на кислород и со апарати за респираторна поддршка. Ќе останат на располагање на пациентите и по пандемијата...

Александра Спировса