Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Лажни вакцини на Фајзер се продаваат на интернет

Гледачи: 6

Дата: 13-Јан-2021

Време траење: 00:01:43

Категории: СВЕТ

По измамите со маска и хидроалкохолен гел, Франција се соочува со нова измама на интернет. Продавачи нудат дози од вакцината на Фајзер против Ковид-19. Веќе се откриени три илјади лажни веб страници. Интерпол повикува на будност. Целта им е да стигнат до лични податоци. На ваква измама неодамна алармираа и велшките власти…

Бојана Крстевски