Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се забрзува динамиката на откуп на тутун

Гледачи: 12

Дата: 13-Јан-2021

Време траење: 00:01:49

Категории: ЕКОНОМИЈА

Се забрзува динамиката на откуп на тутунот, дециден е министерот за земјоделство Хоџа по средбата со тутунарите. Дневно се откупува по 700 тони тутун. Досега се откупени 40 проценти од произведените количини. Вели дека незадоволството кај дел од тутунарите е оправдано, поради цената која е последица на лошата сезона и слабиот квалитет на тутунот.

Дијана Ценевска