Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Расправа за Предлог-законот за попис, ВМРО-ДПМНЕ бара негово повлекување и државен консензус

Гледачи: 16

Дата: 13-Јан-2021

Време траење: 00:02:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во Собранието расправа за Предлог-законот за попис, ВМРО-ДПМНЕ бара негово повлекување и државен консензус за спроведување на статистичката операција. Лидерот Мицкоски најавува граѓанска иницијатива за нов Предлог-закон и непризнавање на резултатите од пописот, кој се планира во април. ВМРО-ДПМНЕ води неконзистентна политика-возвратија од СДСМ...

Милчо Велески