Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Маричиќ: Во Судскиот совет работат професионалци, институциите да го расчистат случајот со Теофиловски

Гледачи: 11

Дата: 13-Јан-2021

Време траење: 00:01:45

Категории: МАКЕДОНИЈА

Не може поради еден член, да се удри печат на целиот Судски совет. Министерот за правда, Бојан Маричиќ вели дека во ова тело, надлежно за прочистување на судството работат професионалци кои зад себе имаат докажани резултати. Маричиќ очекува и целосно да се расчисти случајот со судијата и член на советот, Зоран Теофиловски, кој од неодамна е обвинет во случај за нелегална приватизација на земјиште. Евроамбасадорот Гир, вели дека од исклучителна важност е обвинителството и судот квалитетно да работат...

Анита Димитријевска Велковска