Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Обилните дождови направија штети и во велешко

Гледачи: 60

Дата: 13-Јан-2021

Време траење: 00:02:03

Категории: МАКЕДОНИЈА

Обилните дождови во последните три дена предизвикаа штети и во велешкиот регион. Покрај Реката Вардар, надојдоа и водите на Бабуна и Тополка. Патиштата во населбата Речани се каливи и непроодни. Од Центарот за управувње со кризи апелираат да се почитуваат препораките од надлежните. Смируваат дека нивото на реките деновиве ќе опаѓа...

Памела Цилаков