Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Блокирано отповикувањето на Трамп

Гледачи: 2

Дата: 13-Јан-2021

Време траење: 00:01:39

Категории: СВЕТ

Блокирано отповикувањето на Трамп од страна на републикански конгресмени. Гласањето за импичмент на Трамп поради поттикнување бунт е закажано за денеска. Пенс претходно ја одби иницијативата...

Марина Ристова